palmares

Hier kan je ons palmares aan vertolkte werken bewonderen, vermeld in cronologische volgorde
en via de info-toets achteraan de titel meer vernemen over het vermelde werk.
Veel leesplezier !

Het palmares van Toneelkring Labyrint Elewijt
JaarMaandTitelRegisseurInfoFoto's
2016novemberHofstade plagePatrick Huenaerts palmares_werk_113” border= fotos_werk_113” border=
2016maartKermiskinderenJan Sas palmares_werk_112” border= fotos_werk_112” border=
2015novemberEen vloog over het koekoeksnestGuy Bessendorffer palmares_werk_111” border= fotos_werk_111” border=
2015maartVolzetJonas Lembrechts palmares_werk_110” border= fotos_werk_110” border=
2014maartDe kreupele van InishmaanDave Nauwelaerts palmares_werk_109 fotos_werk_109
2014maartValstrik voor een man alleenJo Vander Cammen palmares_werk_108 fotos_werk_108
2013decemberDenk aan mijTinne Pauwels palmares_werk_107 fotos_werk_107
2013aprilBrassed OffGuy Bessendorffer palmares_werk_106 fotos_werk_106
2012decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_105 fotos_werk_105
2012decemberVer-s-makelijkYves Lambrechts palmares_werk_104 fotos_werk_104
2012maartEen ideale echtgenootJos Adam palmares_werk_103 fotos_werk_103
2011decemberGe-tiktJo Vander Cammen palmares_werk_102 fotos_werk_102
2011maartLove begins @ 50Guy Bessendorffer palmares_werk_101 fotos_werk_101
2010decemberOntkoppeldDave Nauwelaerts palmares_werk_100 fotos_werk_100
2010maartSneeuwJo Vander Cammen palmares_werk_099 fotos_werk_099
2009decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_098 fotos_unavailable
2009decemberHet geheugen van waterTin Schaerlaecken palmares_werk_097 fotos_werk_097
2009maartDe jamadama'sYves Lambrechts palmares_werk_096 fotos_unavailable
2008decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_095 fotos_unavailable
2008nov/dec2de theathercafeGuy Bessendorffer palmares_werk_094 fotos_unavailable
2008maartFestenJos Adam palmares_werk_093 fotos_werk_093
2007decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_092 fotos_unavailable
2007nov/decDe aerobiekesYves Lambrechts palmares_werk_091 fotos_werk_091
2007maartDe vrekGuy Bessendorffer palmares_werk_090 fotos_werk_090
2006decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_089 fotos_werk_089
2006nov/decDe Caraïbische zee (JURY)Jos Adam palmares_werk_088 fotos_werk_088
2005december1ste theatercafeTin Schaerlaecken palmares_werk_087 fotos_werk_087
2005maartDwaasheid heeft haar eigen rechtTin Schaerlaecken palmares_werk_086 fotos_unavailable
2004decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_085 fotos_unavailable
2004decemberTwee plus twee is tweeYves Lambrechts palmares_werk_084 fotos_werk_084
2004maartMartha's laatste wilTin Schaerlaecken palmares_werk_083 fotos_werk_083
2003decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_082 fotos_unavailable
2003nov/decJust married (JURY)Barbara Honnay palmares_werk_081 fotos_werk_081
2003maartVrijgezellenavondYves Lambrechts palmares_werk_080 fotos_unavailable
2002decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_079 fotos_unavailable
2002nov/decDe ronde van VlaanderenTin Schaerlaecken palmares_werk_078 fotos_unavailable
2002oktoberHoerenleedGuy Bessendorffer palmares_werk_077 fotos_unavailable
2002maartEen motie van wanordeGuy Bessendorffer palmares_werk_076 fotos_unavailable
2001decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_075 fotos_unavailable
2001decemberDe baas is op reisYves Lambrechts palmares_werk_074 fotos_unavailable
2001maartZwijg kleineGuy Bessendorffer palmares_werk_073 fotos_werk_073
2000decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_072 fotos_unavailable
2000december3 x KerstwagenspelenGer De Boeck palmares_werk_071 fotos_unavailable
2000decemberBoerenverdrietYves Lambrechts palmares_werk_070 fotos_unavailable
2000maartHet kaartenhuis (JURY)Georges De Vos palmares_werk_069 fotos_unavailable
1999decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_068 fotos_unavailable
1999decemberLijk gezochtEdwin Peten palmares_werk_067 fotos_unavailable
1999maartHet bed van A tot ZGuy Bessendorffer palmares_werk_066 fotos_unavailable
1998decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_065 fotos_unavailable
1998decemberDe poetspoezenEdwin Peten palmares_werk_064 fotos_unavailable
1998maartWat doen we met bompa ?Georges De Vos palmares_werk_063 fotos_unavailable
1997decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_062 fotos_unavailable
1997decemberThe rose gardenPatrick De Niel palmares_werk_061 fotos_unavailable
1997maartHet winkeltje (JURY)Guy Bessendorffer palmares_werk_060 fotos_unavailable
1996decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_059 fotos_unavailable
1996maartBaby HamiltonGuy Bessendorffer palmares_werk_058 fotos_unavailable
1995decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_057 fotos_unavailable
1995KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_056 fotos_unavailable
1995maartGeen sex a.u.b.Raymond Govaerts palmares_werk_055 fotos_unavailable
1994decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_054 fotos_unavailable
1994JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_053 fotos_unavailable
1994maartOnder ons (JURY)Guy Bessendorffer palmares_werk_052 fotos_unavailable
1993decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_051 fotos_unavailable
1993KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_050 fotos_unavailable
1993maartTot 't nut van 't algemeenGuy Bessendorffer palmares_werk_049 fotos_unavailable
1992decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_048 fotos_unavailable
1992decemberIn de holte van je armMartine Beukenhout palmares_werk_047 fotos_unavailable
1992JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_046 fotos_unavailable
1992maartEen beeld van een manRoger (Zaventem) palmares_werk_045 fotos_unavailable
1991decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_044 fotos_unavailable
1991decemberGastoptreden: 2 vrouwenMelsbroek palmares_werk_043 fotos_unavailable
1991KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_042 fotos_unavailable
1991maartVerlengd WeekendEdwin Peten palmares_werk_041 fotos_unavailable
1990decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_040 fotos_unavailable
1990decemberMoordromance (JURY)Raymond Govaerts palmares_werk_039 fotos_unavailable
1990JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_038 fotos_unavailable
1990maart'n Doodgewoon avondjeRaymond Govaerts palmares_werk_037 fotos_unavailable
1989decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_036 fotos_unavailable
1989decemberMet de komplimenten van de sjeikMartine Beukenhout palmares_werk_035 fotos_unavailable
1989KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_034 fotos_unavailable
1989maartMisdaad aan het meerRaymond Govaerts palmares_werk_033 fotos_unavailable
1988decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_032 fotos_unavailable
1988decemberNeem nu mijn oudersCl. Van Gijseghom palmares_werk_031 fotos_unavailable
1988JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_030 fotos_unavailable
1988maartDe kat op het spekM.J. Van Luyck palmares_werk_029 fotos_unavailable
1987decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_028 fotos_unavailable
1987decemberHai Society !M.J. Van Luyck palmares_werk_027 fotos_unavailable
1987KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_026 fotos_unavailable
1987maartGieren op het veilige nestM.J. Van Luyck palmares_werk_025 fotos_unavailable
1986decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_024 fotos_unavailable
1986decemberKlachtenM.J. Van Luyck palmares_werk_023 fotos_unavailable
1986JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_022 fotos_unavailable
1986maartOscarM.J. Van Luyck palmares_werk_021 fotos_unavailable
1985decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_020 fotos_unavailable
1985decemberWat doen we met Jenny ?M.J. Van Luyck palmares_werk_019 fotos_unavailable
1985KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_018 fotos_unavailable
1985maartDe Spaanse vliegM.J. Van Luyck palmares_werk_017 fotos_unavailable
1984decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_016 fotos_unavailable
1984decemberHet machtige reservoirM.J. Van Luyck palmares_werk_015 fotos_unavailable
1984JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_014 fotos_unavailable
1984maartKus van een RusM.J. Van Luyck palmares_werk_013 fotos_unavailable
1983decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_012 fotos_unavailable
1983KindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_011 fotos_unavailable
1983maartBemoeialM.J. Van Luyck palmares_werk_010 fotos_unavailable
1982decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_009 fotos_unavailable
1982JeugdtoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_008 fotos_unavailable
1982maartSoubretteM.J. Van Luyck palmares_werk_007 fotos_unavailable
1981decemberKerstwagenspel + FakkeltochtGer De Boeck palmares_werk_006 fotos_unavailable
1981maartDe onverwachte bezoekerM.J. Van Luyck palmares_werk_005 fotos_unavailable
1981januariKindertoneelM.J. Van Luyck palmares_werk_004 fotos_unavailable
1980aprilZachtjes met de deurenM.J. Van Luyck palmares_werk_003 fotos_unavailable
1979oktoberDe gouden spiegel van PierwitM.J. Van Luyck palmares_werk_002 fotos_unavailable
1979maartHet buitenkansjeM.J. Van Luyck palmares_werk_001 fotos_unavailable


back